Izvor:
25.07.2018 u 18:20
0

DETEKTIVKA OSTOJIĆ TVRDI: MUP mi je naložio da Zorana namamim u stan i ispitam!

Ubistvo Jelene Marjanović Krsmanović nije rešeno ni nakon dve godine, a javnost u Srbiji i dalje intrigira ovaj misteriozni zločin. Ko je i zbog čega ubio pevačicu iz Borče još uvek nije otkriveno.

Svako malo u javnosti se pojavi neka nova informacija, koja navodno doprinosi rešavanju ubistva. Pojavljuju se i svedoci ili "stručnjaci" koji imaju saznanja o tom slučaju. Tokom dve godine i tri meseca, koliko traje javno komentarisanje ubistva nevine žene, pojavilo se i nekoliko detektiva, koji su u više navrata naveli da imaju saznanja koja mogu dovesti do razjašnjenja.

Među njima je Katarina Ostojić, koja tvrdi da je angažovana od strane policije da radi na slučaju ubistva Jelene Marjanović i da joj je prvi zadatak bio da priđe Jeleninom suprugu Zoranu i ostalim članovima porodice Marjanović.

Njeno poslednje gostovanje na jednoj televiyiji izazvalo je pažnju javnosti, a oglasio se i Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA.

Stevan Đokić iz DBA poziva policiju i tužilaštvo da reaguju na novode koje iznose "samozvani detektivi za koje se pretpostavlja da služe ne samo za ometanje istrage, već i za napade na policiju!.

– Katarina Ostojić, samozvani detektiv, u ponedeljak 23.07.2018. tokom gostovanja u emisiji na TV Happy, izjavila je da je ona angažovana od strane policije da radi na slučaju ubistva Jelene Marjanović i da joj je prvi zadatak bio da namami Zorana Marjanovića u nekakav stan na policijsko ispitivanje – stoji u saopštenju.

Dalje se navodi da je Ostojićeva iznela optužbe na račun policije kako su u ovom slučaju građani angažovani od strane državnog organa da vrše istragu teškog krivičnog dela, ubistva.

Ona je optužila policiju da poseduje stanove u kojima van Zakona o krivičnom postupku, privodi i ispituje osumnjičene.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter