Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
05.01.2024 u 09:34
0

DRAMA NA DUNAVU: Most u koji je udarila barža sa 1000 tona đubriva u Bačkoj Palanci i potonula na dnu Dunava

Brod koji je plovio pod rumunskom zastavom gurao je baržu sa 1000 tona veštačkog đubriva kada je udario u most.

Teretna barža udarila je noćas u stub Mosta 25 maj na Dunavu. Zbog toga su Saobraćaj i granični prelaz Bačka Palanka – Ilok zatvoreni dok se ne izvrši uviđaj i proceni oštećenje.

Sve se izdešavalo noćas oko 2 sata, kada je rumunski brod „Antonia“ koji je gurao natovarenu baržu udario u noseći stub mosta na graničnom prelazu Bačka Palanka.

LJUDI ZVALI HITNU I TO OVA KATEGORIJA: Mnogima nije bilo dobro, a desila se i nesreća

Brod koji je plovio pod rumunskom zastavom gurao je baržu sa 1000 tona veštačkog đubriva kada je udario u most.

Od siline udarca barža je počela da pušta vodu i ubrzo je potonula na plovnom putu. Na lice mesta pored policije izašla je i vatrogasna ekipa, jer je prva prijava bila da je brod potonuo, ali na sreću ispostavilo se da je na dnu Dunava završila samo barža.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter