Izvor: Alo.rs
19.07.2023 u 22:07
0

DRVO PALO NA DEVOJČICU: Stravična nesreća tokom nevremena u Novom Sadu

Drvo je palo na devojčicu staru 12 godina, koja je zbrinuta na licu mesta, u stabilnom i svesnom je stanju.

Nakon zbrinjavanja i ukazane pomoći prevezena na odeljenje dečije hirurgije na Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

Muškarca starog 74 godine oluja je oborila sa skutera, i on je zbrinut na licu mesta i prevezen je na odeljenje hirurgije urgentnog centra kliničkog centra vojvodine, rekao za medije portparol hitne pomoći dr Zoran Krulj.

OLUJA NOSI KRAN NA NOVOM BEOGRADU: Scene kao iz HOROR FILMA (VIDEO)

Najveća za sada poznata šteta napravljena je na Telepu, gde je vetar odneo deo krova Osnovne škole „Petefi Šandor“.

Na više lokacija u gradu vetar je čupao drveće, a mediji prenosi da građani prijavljuju da imaju materijalnu štetu. U pojedinim delovima grada nije bilo vode i struje, a bez struje su ostali i Sremski Karlovci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter