Izvor: Kurir
18.03.2024 u 23:00
0

DRŽAVLJANIN INDIJE UHAPŠEN U BEOGRADU ZBOG POLNOG UZNEMIRAVANJA: Posle prijave uhapšen, odmah mu određen pritvor!

Državljanin Indije K. D. (41) saslušan je danas u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Polno uznemiravanje iz odredbe člana 182a stav 2 Krivičnog zakonika!

Indijac je ispitan u prisustvu branioca i prevodioca, saopštilo je tužilaštvo.

Sumnja se da je državljanin Indije, maloletnu oštećenu, dok su se nalazili u autobusu koji je saobraćao na liniji broj 15, neprimereno dodirivao te joj je na taj način povredio dostojanstvo i izazvao strah i poniženje.

Osumnjičeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, a Treći osnovni sud u Beogradu je, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, istom odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter