Izvor: Happy BSC
29.09.2022 u 15:26
0

EKSKLUZIVNO NA TV HAPPY: Prvi srpski detektiv Uglješa Grgur otkrio kako je silovatelj na slobodi ponovo napao ženu!

Javnost u Srbiji potresa silovatelj na slobodi. Da li je on odslužio svoje ili ima pravo na „popravni“? Koja je realna kazna za ovakva nedela?

Prvi sprski privatni detektiv, Uglješa Grgur u emisiji „Posle ručka“ na TV HAPPY kazao je: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Imam bojazan da ovaj silovatelj ne nađe novu žrtvu kao što je u nedelju u parku pokušao da siluje ženu. Kod Hale Pionir u parku je pokušao da siluje ženu. Ona je uspela da pobegne, došla do prodavnice da traži vodu i rekla prodavcu: Pomagaj, manijak iz novina pokušao da me siluje. Citiram šta je rekla. Ne znam da li je prijavila policiji. Nakon toga se uputila ka Cvijićevoj ulici. U njegovoj izjavi se vidi priprema krivičnog dela gde je tužilaštvo moralo da reaguje. Ustanove moraju da reaguju da silovatelja sklone sa ulice. On je na slobodi učinio već krivična dela. Ja se bojim da on to ponovi.

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U FUTOGU: Dever snaju izbo nožem, oglasili se lekari o njenom stanju!

Na ovu goruću temu koja je uzdrmala Srbiju, detektiv Grgur dalje kaže:

-Ne bi trebalo porediti pljačkaše i silovatelje. Naše građane u ovom trenutku ne interesuje statistika, a kazna do 5 do 10 godina je blaga. Naš narod je u strahu zbog ovog silovatelja. Nikako nisam za to da se on leči. U ovom intervju od pre neki dan,  on  nagoveštava da će ponoviti delo. Na to bi trebalo da se obrati pažnja. Pokrenuo sam peticiju da prvi put kad neko siluje dobije doživotnu kaznu bez prava na pomilovanje. I kad umre jednog dana, ne bi trebalo dati telo porodici, nego da ga sahrane zatvorski službenici. Nadam se da će skupiti bar 100.000 potpisa. 

O tome kako je silovatelj napao ženu u nedelju, Uglješa je dodao:

-Žena sigurno nije prijavila jer da jeste, policija i tužilaštvo bi reagovalo. Znate kako je, sramota je izaći sa tim, možda je sramota i zbog porodice. Bila je ulici Zdravka Čelara, opština Palilula. Došla je kod trafike. Žena je bila jako uzrujana kada ga je videla. Prodavac joj pomogao, radi se o ozbiljnoj ženi. Uputila se kao Cvijićevoj ulici. Tužilac može i sad reaguje, nije kasno. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter