Izvor:
09.09.2016 u 18:43
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV.RS: Zoran Marjanović otkriva čemu će POSVETITI ŽIVOT posle stravične smrti supruge!

Zoran Marjanović i ako prehlađen nije mogao a da ne povisi ton i kaže za HappyTv.rs šta mu je na duši kada je čitava pompa oko ubistva njegove supruge u pitanju. Marjanović demantuje je bilo kome pretio ubistvom.

U istoriji nije zapamćena ovakva hajka na nekoga. Odlučio sam da čitav život posvetim tužbama, i onima koji mi opsedaju familiju. Goniću ih i do božje kuće i do međunarodnog suda pravde – kaže Marjanović.

Zoran se osvrnuo i na policijsku istragu.

Zadovoljni smo istragom policije, sigurni smo da će se ubica pronaći. Radu iz Beča ne bi komentarisao, niti znam ko je ta gospođa– zaključuje Marjanović.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter