Izvor:
01.03.2017 u 18:20
0

EKSLUZIVNO DRAGAN ĐURIĆ ZA HAPPY: Nisam uhapšen, evo me na poslu!

Bivši predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić, demantovao je za Happy da je uhapšen!

– Ne znam o čemu se radi, zaista ne znam. Niko me nije kontaktirao, niti sam uhapšen, sedim na poslu, radim – rekao je u kratkoj izjavi za Happy pomalo uznemireni Dragan Đurić.

Ranije ovog dana pojavila se vest da je bivši predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić, uhapšen u velikoj akciji policije!

Biznismen, vlasnik jednog modnog brenda i Veterinarskog zavoda Zemun, tvrdilo se, lišen je slobode zajedno sa još 52 osobe zbog korupcije i finansijskog kriminala.

Ovo nije prvi put da Đurića prate afere u vezi sa korupcijom, a prethodnih godina je u nekoliko navrata hapšen i saslušavan, kada je, naravno, sve negirao.

Pre tri godine, u akciji koju su izveli pripadnici UKP u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal saslušan je pod sumnjom da je sa još nekolicinom saradnika oštetio pančevačku Azotaru za 7,5 miliona evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter