Izvor:
25.03.2017 u 00:26
0

FALSIFIKOVANJE JOJ DOŠLO GLAVE: Bankarki određen pritvor do 30 dana!

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor Jasmini V. (46) iz Beograda koja se sumnjiči da je kao likvidator jedne banke, sačinjavala falsifikovane naloge za uplatu registracije vozila i tako pribavila preko 3,7 miliona dinara za koliko je oštetila državni budžet.

Sudija za prethodni postupak odredio joj je pritvor do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rekla je portparol suda Bojana Stanković.

Ona se tereti da je izvršila krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica, falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, tako što je sačinjavala falsifikovane naloge za uplatu registracije vozila koje je popunjavala podacima o vozilima i vlasnicima i overavala pečatom banke i svojim parafom, saopštio je ranije MUP.

Sumnja se da je ona u periodu od početka 2014. godine do kraja 2016. godine falsifikovala uplatnice za 511 registracija motornih vozila i pribavila materijalnu korist u iznosu od oko 3.750.000 dinara, za koliko je oštetila budžet Republike Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Narodnu banku Srbije i budžet opštine Sopot.

Tanjug
Foto: Twitter/ aa_balkans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter