Izvor: Kurir.rs
24.07.2023 u 17:34
0

HAOS U NIŠU: Dečak (14) doveden u bolnicu u besvesnom stanju, sumnja se da se PREDOZIRAO

Četrnaestogodišnji Nišlija primljen je danas u niški Univerzitetski klinički centar u besvesnom stanju, a sve ukazuje na to da se radi o predoziranju narkoticima.

Dečaka je danas prepodne u nišku bolnicu dovezla ekipa Hitne pomoći.

TEŠKO POVREĐEN RADNIK U NIŠU: Pao sa krova, hitno primljen u bolnicu sa prelomom lobanje

– Na butini je ustanovljena posekotina koja nije lečena te je bila pod ozbiljnom infekcijom. Nakon dijagnostike utvrđeno je da je bez svesti usled intoksikacije narkoticima, metadonom, heroinom i kanabisom. S obzirom da se radi o maloletniku, zbrinut je na Klinici za pedijatriju. Usled ozbiljnog trovanja narkoticima pacijent nije u stanju da samostalno diše pa je priključen na aparat zamehaničku ventilaciju – navode izvori upoznati sa ovim događajem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter