Izvor: Kurir.rs
24.07.2023 u 16:56
0

RAZBIO ŠOFERŠAJBNU DA SPASI BEBU: Roditelji zaboravili ključeve u vrelim kolima, prolaznik pomogao ocu

U Arlingtonu u američkoj saveznoj državi Teksas snimljeno je spasavanje iz zaključanog automobila bebe koju su roditelji ostavili na parkingu na temperaturi od skoro 38 stepeni Celzijusa.

MAJKE, TO ŠTO RADITE S KOLICIMA MOŽE BITI KOBNO PO VAŠE BEBE: „Zamislite kako je vama u pregrejanim kolima, e bebama je još gore!“

Britanski Dejli mejl prenosi da su roditelji kazali policiji da su slučajno ostavili ključeve u kolima, zbog čega je otac bebe očajnički pokušavao da gvozdenom šipkom razbije vetrobransko staklo.

Njemu je u pomoć pritekao prolaznik sa većom šipkom i oni su nekako uspeli da naprave dovoljno širok otvor da se neko provuče i uzme bebu.

Iz policije je navedeno da su roditelji pozvali tek kada su izvukli bebu, nakon čega je tu stigla i Hitna pomoć i pregledala dete.

Navodi se da je beba bila uznemirena, ali u drobrom stanju i da se ne očekuje pokretanje istrage protiv roditelja.

Nije poznato koliko je beba bila u kolima, ali se navodi da je dovoljno deset minuta da temperatura u zaključanom automobilu poraste za oko sedam stepeni Celzijusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter