Izvor: HappyBSC/Tanjug
10.07.2022 u 10:52
0

HAPŠENJE NA LOKALNOM PUTU KOD STARE PLANINE: U automobilu pronađeno 10 migranata, uputili se ka Bugarskoj!

Policija iz Knjaževca u saradnji sa graničnom policijom uhapsila je G.J. (55) i LJ.J. (63) iz Niša zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. 

HAPŠENJE ZBOG NASILJA KOD JEZERA GAZIVODE: Iza rešetaka dvojica muškarca zbog zlostavljanja turista!

Policija je kontrolisala vozila na putevima Stare Planine. Najednom su organi reda u blizini Kalne spazili dva taksi vozila koja su bila prepuna putnika. Za volanom oba automobila bili su osumnjičeni Nišlije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Policija je zaustavila taksi vozila i iz ta dva auta je izašlo desetak migranata iz Jemena, Sirije, Iraka i Palestine. Najverovatnije su ih krijumčari vozili blizu Bugarske, van graničnog prelaza, kako bi migranti kroz šumu ušli u ovu susednu državu.

Obojici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće predati Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter