Izvor:
28.09.2016 u 20:43
0

HOROR PRIZOR U BANATSKOJ TOPOLI: U kanalu pronađen nedelju dan star leš žene vezane za bicikl!

Beživotno telo Ane Bode (73) iz mesta Banatska Topola pokraj Kikinde pronađeno je danas oko 10 čsova u delu takozvanog šećeranskog kanala koji se nalazi pored puta od Banatske Topole prema Bašidu!

Radi se o ženi čiji je nestanak policiji prijavljen tačno pre nedelju dana. Od tada je trajala potraga za njom u koju su, pored policije, bili uključeni i članovi Ronilačkog kluba „Orka“ iz Kikinde. Kako saznaje list Blic, preminula je imala određenih zdravstvenih problema, a njeno telo u kanalu je pronađeno vezano za bicikl. Na telu nema tragova nasilja, pa je uzrok smrti, verovatno, utapanje, a nastradala je zajedno s biciklom uletela u kanal.

Blic
Foto: Rada Šegrt / RAS Srbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter