Izvor:
06.12.2016 u 16:35
0

Horor u Lazarevcu: Devojčica oteta i silovana, a potom bačena na groblje!

Petnaestogodišnju N. Đ. dvojica nepoznatih muškaraca otela su preksinoć u Ulici Milunke Savić u Lazarevcu, a nakon brutalnog prebijanja izbacili je iz kola u blizini napuštenog Vatrogasnog doma. Lazarevačka policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcima koji se sumnjiče za otmicu i nedozvoljene polne radnje.

Devojčicu su u Ulici Veljka Vlahovića pronašli ujak Dejan Marinković i policajac koji živi u blizini.

– Policijski službenik je obavestio Hitnu pomoć i policiju, koja je odmah došla po devojčicu. Pružena joj je lekarska pomoć i puštena je kući. Devojčica je juče pregledana i očekuju se rezultati kako bi se utvrdilo da li ima povrede na genitalijama – rekao je izvor Kuriru.

Devojčica je ispričala da je krenula do komšije po novac kako bi otišla do prodavnice.

– U ulici se zaustavio sivi „fijat punto“ sa zatamnjenim staklima i muškarac me je pitao da li se poznajemo. Počela sam da trčim, ali je on otvorio zadnja vrata i uvukao me u auto, a onda je počeo da me dodiruje – priča petnaestogodišnjakinja, pa dodaje:

– Jedan je ćelav, krupan, na glavi ima tetovažu lava i veliki ožiljak na licu. On mi je udarao šamare i gurao mi glavu u neki beli prah, ali sam se ja otimala. Udario me je motkom tri ili četiri puta, pa je nastavio da me šamara celim putem. Pričao je da me je oteo zbog mog ujaka. Pokrio mi je oči, pa nisam videla gde me vodi – kaže devojka i dodaje da ju je otmičar bacio u neku prostoriju. Uzeo je moj telefon i slao poruke ujaku Dejanu. Pričala sam mu da me pusti. Od batina sam se onesvestila. Probudila sam se tek u Hitnoj pomoći – priča devojčica.

Uz devojčicu su sve vreme bili njena majka i ujak Dejan Marinković.

– Neko ju je zbog mene oteo, a ja nikome ništa loše nisam uradio – kaže ujak.

Kako kaže, otmičari su mu uveče slali poruke sa sestričinog telefona.

– Puštali su mi da čujem kako vrišti, a onda rekli da dođen na lokaciju gde će je predati. Kod vatrogasnog doma su je izbacili iz automobila. Srećom, kad i ja, pojavio se policajac koji je pozvao kolege i lekare. Pomogao je detetu da se ne udavi i položio je na bok – kaže ujak.

Kurir
Foto: havenhousefsc.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter