Izvor: Alo.rs
07.09.2023 u 09:18
0

HOROR U OBRENOVCU: Devojku držao kao roba, tukao je i brutalno mučio, hitno operisana

U Obrenovcu je uhapšen muškarac zbog sumnje da je devojku iz Beograda zatvorio u svojoj kući, držao kao roba i tukao do te mere da joj je naneo povrede opasne po život, prenose mediji.

Po njegovoj priči, oni su dugo u vezi, po njenoj, upoznali su se na Fejsbuku, pa je ona tako došla kod njega, navodi se nezvanično.

Kada je došla kod njega, on ju je zaključao i nad njom se iživljavao 4 dana. Tukao je rukama, nogama, predmetima iz kuće, bukvalno čime je stigao, svašta joj je radio.

PEŠAK POGINUO NA AUTO-PUTU NOVI SAD-BEOGRAD: Pokušao da pređe put, na njega naletelo vozilo

Posle 4 dana ona je uspela da pobegne i vrati se u Beograd kod majke koja je jedva uspela da je nagovori da ode kod lekara.

Pretučena devojka je otišla posle dan i po. Hitno je operisana. Izvađena joj je slezina, nanete su joj teške telesne povrede i „život joj visi o koncu“.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter