Izvor: Kurir.rs
29.12.2023 u 16:42
0

ISPLIVALI NOVI DETALJI NAPADA NA DOKTORA: Fizičkom obračunu prethodila ŽESTOKA SVAĐA

U KBC Zvezdara u Begradu u noći između srede i četvrtka na odeljenju za hitan prijem, napadnut je doktor Ž.V. (64) koji je tada zadobio teške povrede glave.

Za ovaj napad osumnjičena su dva mladića od 28 i 27 godina i žena (36), a kako saznajemo pre napada došlo je do verbalne rasprave među učesnicima.

– KBC Zvezdara bila je dežurna ustanova te večeri, a jedan od mladića došao je na hitan prijem sa povredama ruku – kaže izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima reakcija lekara izazvala je prvo verbalnu raspravu, a zatim i fizički obračun.

„ALEKSANDRE, NEMAM NOGE“: Na Božićno jutro išli su 200 na sat, a onda je usledio pakao života

– Povređeni mladić zahtevao je hitam prijem, na šta mu je rečeno da sačeka i tada je došlo do napada. Svakako, policija ispituje sve okolnosti ovog događaja i kako je tačno došlo to napada na lekara i šta je izazvalo reakciju napadača – kaže naš izvor.

Ž.V. je, da podsetimo, ortoped u ovog zdravstvonoj ustanovi i još mu je malo vremena ostalo pred penziju.

On je, kao posledica napada, zadobio teške telesne povrede glave, ali je stabilno i oporavlja se.

Prvom osnovnom javnom tužilaštvu biće podneta krivična prijava od strane policije protiv identifikovanih izvršilaca, a zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i krivičnog dela teška telesna povreda.

– Od strane tužilastva naloženo je nadležnoj policijskoj upravi da pre dostavljanja prijave preduzmu sve neophodne mere u cilju utvrđivanja celokupnog događaja i da prikupe sve materijalne dokaze – saopštilo je ovo tužilaštvo.

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter