Izvor: Kurir.rs
29.12.2023 u 12:57
0

„ALEKSANDRE, NEMAM NOGE“: Na Božićno jutro išli su 200 na sat, a onda je usledio pakao života

Božićno jutro na Krfu obeležila je stravična saobraćajna nesreća u kojoj je dvoje mladih ostalo bez nogu.

VELIKA TRAGEDIJA U TURSKOJ: Stravična saobraćajna nesreća, najmanje 11 poginulih, više od 50 povređenih

Božićno jutro na Krfu obeležila je jeziva saobraćajna nesreća u kojoj su dve mlade osobe ostale bez nogu, nakon što su ih iz smrskanog automobila izvukli vatrogasci-spasioci, javlja „Protothema“.

Šokantan snimak spasavanja dvoje mladih iz jezive saobraćajne nesreće koja se dogodila u Perami, u kojoj 28-godišnji Aleksandar i 22-godišnja Ilijana izgubili noge, objavili su grčki mediji.

Na snimku, koji je snimila putnica u tom automobilu, Ilijana, vidi se da automobil ide vrtoglavom brzinom od više od 200 kilometara na sat.

Snimljen je i trenutak kada je vozilo udarilo u zaštitnu ogradu.

Ilijana je u bolnici opisala jeziv događaj.

„Kad smo sleteli sve je bilo tako momentalno. Aleksandar mi je rekao: ‘Ilijana, mora da sam sve isekao’. Pogledala sam nadole i odgovorila: ‘Aleksandre, nemam noge!’, rekla je devojka i dodala:

„Bila je krivina, ali da smo umesto 210 išli 110 na sat možda bih sad imala obe noge.“

„Jurili smo, mnogo smo jurili“, nastavila je Ilijana priču o ludoj vožnji po krivudavom putu.

Kada je Aleksandar skrenuo sa kursa, naleteo je na mesto gde se šipke zaštitne ograde spajaju, zbog čega su one kao sečiva prošle kroz vozilo i odsekli im donje udove.

„Počupale su mi ih. Nisam imala noge, podigla sam ih rukama“, rekla je 22-godišnjakinja.

Vatrogasci-spasioci koji su ubrzo došli na lice mesta doživeli su jednu od sigurno najjezivih scena u karijeri.

„Rekla sam vatrogascu da nemam noge. On mi je odgovorio: ‘Devojko, ne možeš da nemaš noge.’ Podigla sam ih i pokazala mu: ‘Evo ih'“, ispričala je Ilijana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter