Izvor: Kurir.rs
29.12.2023 u 11:44
0

VOZAČ BMW ODVEO MATURANTKINJU U SMRT: Predrag proglašen krivim, pa odveden u niški zatvor, evo koliko će ROBIJATI

Apelacioni sud povećao je kaznu zatvora Predragu Nikoliću (24) iz Velike Grabovnice kod Leskovca, i osudio ga na osam godina zatvora zbog teškog krivičnog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

„BORIM SE SA SOBOM DA NE IZVRŠIM MASOVNO UBISTVO“: Student Filozofskog fakulteta izneo SUMANUTU odbranu! OVO MU JE ODUZETO

Sud je utvrdi da je Nikolić odgovoran za saobraćajnu nesreću koja se dogodila 5. februara 2022. godine, a u kojoj je poginula Jovana Janković (18), maturantkinja Ekonomske škole u Leskovcu, dok je troje mladića bilo povređeno. Do nesreće je došlo, podsetimo, kada je Nikolić koji je bio za volanom automobila BMW izgubio kontrolu i sleteo s puta.

– U obrazloženju presude se navodi da je vozio pod dejstvom alkohola i opojnih droga – potvrđeno je u sudu.

Nikolić je od kobnog udesa sve vreme bio u pritvoru, od 5. februra 2022. godine do sada, pa je juče direktno sa suđenja prebačen u Kazneno popravni dom u Nišu.

Najveća zaprećena kazna za ovo krivično delo je 12 godina zatvora, a njemu će u kaznu biti uračunato i vreme koje je proveo u pritvoru.

Inače, Nikoliću je istom presudom oduzeta vozačka dozvola B kategorije na 5 godina.

Kako smo ranije pisali, osuđeni mladić je u svom mestu bio poznat kao neko ko bahato vozi, a pre ove tragedije imao je čak tri teška saobraćajna prekrišaja.

– Divlja i krši propise, Otac mu kupuje skupa kola, i on sam je bio povređen u saobraćajci i nikako da se opameti – pričali su ranije njegovi poznanici i dodaju:

– Dve godine pre ove nesreće on je na istom mestu imao identičnu saobraćajku. Najverovatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio je kontrolu nad BMW-om kojim je upravljao, isprevrtao se i sleteo s puta. Inače, on je 2020. jedva preživeo koraonavirus, bio je na respiratoru danima, a u bolnici 47 dana. Tada su novine pisali o njemu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter