Izvor: Blic
16.10.2022 u 19:13
0

IZBIO POŽAR U ZGRADI U NIŠU: Pet osoba završilo u bolnici, među njima i deca!

Pet osoba, iz zgrade u Triglavskoj 7 u Nišu, prevezeno u Klinički centar u Nišu jer su se nagutali dima, nakon požara koji je izbio u podrumu zgrade.

Među onima koji su zatražili pomoć lekara je i majka sa dvoje dece.

Prema prvim informacijama, oni nemaju drugih povreda ali će se tačno zdravstveno stanje znati nakon pregleda u Kliničkom centru u Nišu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pripadnici vatrogasno spasilačke jedinice su brzom reakcijom ugasili požar u podrumu, gde su goreli stari kreveti i sprečili da se vatra prenese na ostatak zgrade.

Svi stanari su evakuisani i moći će da se vrate nakon što policija obavi uviđaj radi utvrđivanja uzroka požara.

CRNA NEDELJA: Još jedan POŽAR! Gust dim prekrio ulice u Pančevu!

– Bilo je mnogo dima i zgradi, istrčali smo a nismo uspeli ni jakne da uzmemo. Policija je ostavila traku na ulazu u zgradu, nećemo moći da se vratimo dok se ne završi uviđaj – kaže jedan od stanara.

Prema rečima stanara ovo je drugi put za šest meseci da izbija vatra u zgradi.

– Pre šest meseci je gorela đubrara. Neko očigledno namerno podmeće vatru. Treba policija sve da istraži – kaže njegov komšija iz zgrade.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter