Izvor: Informer
27.09.2023 u 15:38
0

IZBO KOLEGU STUDENTA ZBOG KLIME: Pred SUDIJOM NIJE PROGOVORIO NI REČ

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan državljanin Gvineje Bisao Da Gama T. O. (24) zbog sumnje da je 26. septembra 2023. godine u sobi u Studentskom gradu pokušao da ubije cimera N.T.K. iz Esvatinija.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Da Gama T.O. se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.

NEPREGLEDNE KOLONE IZBEGLICA PARAJU SRCE: SATELTISKI SNIMCI IZ NAGORNO-KARABAHA!!! (FOTO)

Podsetimo on je juče ujutru oko 2.30 časova u sobi u Studentskom gradu nakon kraće verbalne rasprave i fizičkog sukoba, napao cimera i kuhinjskim nožem ubo u stomak i levu ruku. Ranjeni mladić iz Esvatinija, odnosno Svazilenda, je odmah transportovan u bolnicu u Zemunu gde su mu konstatovane povrede opasne po život, dok je student iz Gvineje koji ga je napao pobegao u drugu sobu gde ga je policija pronašla i uhapsila. 

Kako nezvanično saznejmo nakon hapšenje student iz Gvineje je ispričao da je izbo kolegu jer su se posvađali oko korišćenja klime.

– On je ispričao da je hteo da uključi klimu jer je bilo vruće, a njegov cimer, sa kojim je već tri godine u sobi, mu to nije dozvoljavao, i on su se posvađali a onda i potukli i on je u tuči zgrabio nož i izbo ga – objanio je izvor iz istrage za informer.rs. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter