Izvor:
24.05.2017 u 16:18
0

JELENA NAĐ: ALBERTA TREBA ZATVORITI PRE NEGO ŠTO NEKOG UBIJE!

Povodom informacije da je Mirna Nađ, još uvek aktuelna supruga Alberta Nađa, prijavila bivšeg fudbalera za napad, pozvali smo njegovu bivšu ženu Jelenu, koja ga je ranije dosta puta optuživala za nasilje. Jelena za portal TV Happy kaže da nije iznenađena ovom vešću.

– Žao mi je što se to desilo Mirni, iako je ona bila na Albertovoj strani kada sam javno iznela činjenice o njegovom nasilničkom ponašanju. Tada mu je verovatno verovala, ali pretpostavljam da joj je sada jasno da je čovek rođeni nasilnik – rekla nam je Jelena, koja sa Albertom ima troje dece, i dodala:

– Nadam se da će pravosuđe ovoga puta adekvatno reagovati. Tom čoveku je mesto u zatvoru i krajnje je vreme da ga tamo smeste pre nego što ubije nekoga! Pa nisam ga samo ja optužila za nasilje, već i devojka sa kojom je živeo posle razlaza sa mnom a pre nego što se oženio Mirnom. Nije moguće da tri žene koje nemaju veze jedna sa drugom, izmišljaju!

Bivša gospođa Nađ rekla je i da nekadašnji reprezentativac plaća alimentaciju za dvoje dece u iznosu od 12.000 dinara ukupno, ali da joj i dalje duguje 35.000 evra za raniji period.

– Povodom tog slučaja je bilo saslušanje u tužilaštvu, ali još nije podignuta optužnica. Čini mi se da neko moćan sve vreme štiti tog čoveka i pitam se dokle će – zaključila je Jelena Nađ.

Izvor: Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter