Izvor:
23.12.2019 u 16:35
0

JEZIVA SVEDOČENJA O EKSPLOZIJI PUMPE Ljudi su goreli, čuli su se samo vapaji, ali nismo smeli da priđemo!

Snažna eksplozija dogodila se oko 10.40 časova na benzinskoj pumpi ’’Nešković’’ nedaleko od graničnog prelaza Trbušnica između Srbije i BiH, na bosanskoj strani.

Svedoci eksplozije na pumpi kažu da su na okolnim kućama popucali prozori i vrata, pa čak i krov.

– Izašli smo dole da vidimo šta je bilo. Jedan je čovek bio zatrpan u ruševini, vikao upomoć. Niko nije smeo da priđe. Prišli smo ja, policajac i još jedan momak. Iščupali smo ga i ubacili u jedno policijsko vozilo – objašnjava jedan od očevidaca potresne scene nedugo posle eksplozije.

O tome kako je došlo do ekpslozije drugi očevidac kaže da je automobil udario u aparat za plin, ali da gas nije počeo odmah da curi.

– Tek kad je ušao u auto, kad se otisnuo udario je u cev od plina. Počeo je da ječi! Napravila se dimna zavesa, ni kuće ni bandera se nije videlo. Niko nije zaustavljao narod – pojašnjava on.

Prema nezvaničnim informacijama ima nastradalih, najmanje jedna osoba je poginula, a prema prvim informacijama 8 osoba je povređeno.


PROČITAJTE JOŠ

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA: Automobilom udario maloletnog pešaka u Tršiću!

NESREĆNA SUDBINA Z. A. (49) IZ LOZNICE: Poginuo jer je zastao da vidi odakle se širi dim!

KRAJ BUS PLUSA Naplata karata u gradskom prevozu potpuno drugačija

DAČIĆ O SNS Nisam tražio koaliciju sa Zoranom, već sa Vučićem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter