Izvor:
15.03.2019 u 11:39
0

JEZIVI MANIFEST TERORISTE SA NOVOG ZELANDA: Islamski imigranti predstavljaju pretnju za Evropu i treba ih ubiti, između ostalog i Angelu Merkel!

Nekoliko sati pre nego što će izvesti napad na džamiju na Novom Zelandu, Australijanac Brenton Tarant objavio je svoj manifest pod nazivom "Velika zamena" u kojem govori o sebi, svojoj ideologiji i planovima za danasnji napad.

Takođe objašnjava i zašto smatra islamski imigranti predstavljaju pretnju za Evropu i zašto treba ubiti, između ostalog, i nemačku kancelarku Angelu Merkel.

Tarant za sebe kaže da je "običan belac rođen u Australiji u porodici radničke klase sa niskim primanjima" koga obrazovanje nije interesovalo.

Kao razloge za masakr Tarant navodi da treba pokazati "osvajačima" da "naša zemlja nikad neće biti njihova zemlja" i da "sve dok beli čovek bude živeo, oni nikad neće osvojiti našu zemlju i neće zameniti naše ljude".

On kaže da je to po definiciji teroristički napad, ali da je to i "gerilska akcija protiv okupatorske sile", prenosi "Dejli mejl".

Naveo je i da nije isprva planirao napad na Novom Zelandu ali da je po dolasku u tu zemlju shvatio da bi time privukao veću pažnju.

Rekao je i da ga je inspirisala Kendis Ovens i da podržava američkog predsednika Donalda Trampa.

Sa druge strane, u odeljku sa podnaslovom "Ubiti poznate ličnosti" Tarant kaže da se neprijatelji "naših država i naše rase" slobodno šetaju kroz društva misleći da su nedodirljivi i će uskoro shvatiti koliko greše.

Izdajnici zaslužuju izdajničku smrt. Bilo za tri ili 30 godina ovi ljudi moraju da plate za svoje gnusne napada na našu rasu – piše on.

U tom kontekstu pominje Angelu Merkel, Redžepa Tajipa Erdogana i gradonačlenika Londona Sadika Kana i dodaje da njih treba "ubiti"

Merkel, majka svih antibelih i antinemačkih stvari, na vrhu je liste. Malo njih je učinilo više da naškode rasno očiste Evropu od njenih ljudi. –

Za turskog premijera Erdogana, Tarant kaže da je jedan od najstarijih neprijatelja "našeg naroda" i lider najveće islamske grupe u Evropi.

On u manifestu između ostalog poručuje Turcima da mogu mirno da žive u svojoj zemlji, ali ne i zapadno od Bosfora.

Doći ćemo u Konstantinopolj i uništićemo svaku džamiju i minaret u gradu. Aja Sofija biće bez minareta a Konstantinopolj će biti opet hrišćanski – poručio je on.

Izvor: Tanjug
Foto: CNN/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter