Izvor: HappyBSC
18.06.2020 u 14:25
0

JEZIVO! DETALJI OBDUKCIJE UBIJENE SRPKINJE Ćerka gledala dok joj je kasapio majku sa 50 uboda! (GALERIJA)

Nemaci su završili obdukciju Srpskinje Violete R. (38) koju je u stanu u Hagenu ubio bivši momak (24).

RADE JE NASLUTIO SMRT KROZ LUISOVU PESMU Ovo je porodica koja je poginula u BMW (VIDEO, GALERIJA)

Obducenti su na telu nesretne žene pronašli 50 rana, nanetih nožem! Ovako brutalno ubistvo obducenti nisu videli u svojoj karijeri.

Telo Violete R. (38), poreklom iz Srbije, pronađeno je u ponedeljak u njenom iznajmljenom stanu u nemačkom gradu Hagenu. Sutradan, uhapšen je i osumnjičeni.

– Osumnjičeni je sredinom maja izašao iz zatvora, u kome je bio pet nedelja. Nakon izlaska na slobodu, kako se sumnja, počinio je još jedno krivično delo i policija je zato tragala za njim. Tokom potrage, istražitelji su došli do informacije da je begunac bio u emotivnoj vezi sa Violetom R. U ponedeljak oko 11 sati upali su u njen stan, ali su tamo, umesto osumnjičenog, pronašli leš njegove bivše devojke. Na telu su bili vidljivi tragovi nasilja, zbog čega se veruje da je u pitanju zločin – preneli su lokalni mediji detalje iz istrage.

Prema rečima izvora iz istrage, sumnja se da je žena ubijena još pre nedelju dana, a prava drama je nastala kada su policajci saznali da je Violeta R. iz prethodne veze imala trogodišnju ćerku.

– Dete nije nađeno u stanu, pa je odmah pokrenuta potraga za njim. Policija je vrlo brzo došla do informacija da bi Violetin bivši dečko mogao da bude povezan sa ubistvom, ali i nestankom devojčice – kaže izvor i dodaje da je osumnjičeni muškarac, čiji identitet nemačka policija nije saopštila, uhapšen dan nakon pronalaska tela u jednom stanu Izerlonu.

Sa njim je bila i ćerka žrtve. Na sreću, ona nije povređena.

– Pretpostavlja se da je osumnjičeni ubio Violetu, i to dok je devojčica bila u stanu. Osumnjičeni je, kako se pretpostavlja, poveo dete sa sobom, a mrtvu ženu je zaključao u stanu – preneli su mediji i dodali da su preplašenu devojčicu pregledali lekari.

Komšije ubijene Srpkinje rekle su za nemačke medije da su šokirane zločinom.

– Znamo da je on nedavno izašao iz zatvora, a da je ona živela u ovom stanu – rekao je komšija.

Osumnjičeni muškarac je posle hapšenja najpre odveden u bolnicu jer je imao povrede na licu za koje se ne zna kako su nastale.

– Pošto su mu rane zavijene, odveden je u pritvor. Takođe, policija istražuje motive surovog zločina – rekli su izvori nemačkim medijima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter