Izvor: Kurir.rs
14.07.2020 u 08:09
0

JEZIVO U ŠAPCU: Muškarac nožem izboden u vrat

Muškarac starosti oko 40 godina teško je povređen u tuči više osoba koja se dogodila juče oko 15 sati u Ulici prote Smiljanića u auto-perionici u Šapcu kad ga je napadač izbo nožem po vratu. Motiv tuče zasad nije poznat.

– Incident se dogodio u popodnevnim časovima, kad su, navodno, dvojica muškaraca pokušala da obiju automobil koji je bio parkiran u neposrednoj blizini perionice. Vlasnik je to video, istrčao na ulicu i pokušao da ih spreči. Oni su ga videli i razbežali se, ali su se uskoro vratili sa bejzbol palicama i počela je makljaža 

KORONA U SRBIJI

UŽIVO! KORONA PRESEK! Brnabić: Broja novozaraženih je 279, a broj preminulih je 12 !(VIDEO)

NOVO ŽARIŠTE u Srbiji: Pacijenti sa TEŠKOM KLINIČKOM SLIKOM neprestano pristižu!

– U opštoj tuči, muškarac za koga se sumnja da je pokušao da obije auto uboden je nožem u vrat. Na mesto incidenta je došla Hitna pomoć, koja ga je prevezla u bolnicu u Valjevu, gde mu je pružena pomoć, a napadač (43) odmah je uhapšen. O slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo – dodao je sagovornik Kurira upućen u istragu. Komšije iz ove ulice potvrdile su da se dogodila tuča:

– Videli smo policiju i čuli šta se desilo, ali ne znamo ni ko je napadač, a ni ko je povređeni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter