Izvor:
01.03.2017 u 22:57
0

JOŠ JEDAN PORAZ SRPSKOG PRAVOSUĐA: Siledžija koji je prebio žandarma pušten na slobodu! (VIDEO)

Nenad Ćurčić (32), koji je zverski pretukao žandarma Borisa Jevrosimova (33) i njegovu suprugu, pušten je da se brani sa slobode. Njegovom prijatelju Igoru Petroviću (35), koji je učestvovao u mučkom prebijanju, po odluci Višeg suda u Novom Sadu produžen je pritvor za još 30 dana, a obojica se terete za delo koje je kvalifikovano kao ubistvo u pokušaju.

Kako saznajemo iz izvora u novosadskom sudu, Ćurčić je pušten na slobodu zato što do sada nije osuđivan, ali je policiji u rodnom Bačkom Brestovcu poznat kao momak sklon prepirkama i tučama i narušavanju javnog reda i mira. Za razliku od njega, Petrović, koji je takođe iz Bačkog Brestovca, više puta je hapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda i dilovanja droge zbog čega je i osuđivan.

– Pitam se samo kakav je još dokaz potreban pored video snimka na kojem se vidi kako moju ženu i mene prebijaju, pa da Ćurčić ostane u pritvoru barem do završetka suđenja. Pa, još ni veštačenja nisu gotova. Jako sam zabrinut za sigurnost supruge i porodice zato što su ostali sami kod kuće dok sam ja u bolnici – priča razočarano Jevrosimov.

blic.rs
Foto: privatna arhiva, youtube.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter