Izvor:
03.12.2017 u 21:59
0

KARAĐORĐE SUBOTIĆ POSLE PALJENJA MERCEDESA: Čabarkapa hoće da mi pobije celu porodicu!

Karađorđe Subotić, čiji je „mercedes“ zapaljen u petak rano ujutro ispred njegove porodične kuće, tvrdi da iza napada stoji njegov bivši zet Aleksandar Čabarkapa, koga čak optužuje da želi da mu ubije celu porodicu.

Otac učesnice šeste sezone najgledanijeg rijalitija „ParoviAleksandre Subotić tvrdi da ovo nije prvi put da je na meti Čabarkape, koji u zatvoru služi kaznu zbog otmice i iznude novca od Nemanje Šarovića. Čabarkapa je, inače, bio u vezi sa Subotićevom ćerkom Aleksandrom, s kojom je dobio ćerku Magdalenu.

– Konkretno, iza paljenja automobila stoji Čabarkapin prijatelj, koji je s njim počinio seriju krivičnih dela. On je preko Fejsbuka ranije pretio mojoj ćerki Aleksandri, ali sve konce vuče gospodin Aleksandar Čabarkapa. On je kriv za sve, za paljenje prethodnih automobila, mog ranča… – priča bez zadrške Subotić, koji je privremeni staratelj četvorogodišnje Magdalene.

– On intenzivno pokušava da me ubije i da mi zbriše celu porodicu. Pokušao je nekoliko puta, ali nije mu pošlo za rukom. Ali ne pada mi na pamet da nosim pancir zbog njega. On hoće da me ubije jer je patološki slučaj. Smatra da sam ja kriv za sve što mu se negativno dešava, da sam inicijator cele situacije, a u stvari može da krivi samo sebe. Ne znam šta više želi od mene, nek mi ostavi više porodicu na miru – kaže Subotić.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter