Izvor: ALO.rs
13.02.2021 u 17:32
0

KRAGUJEVAC: Novi detalji ubistva, policija još traga za ubicom!

Pripadnici policije intenzivno tragaju za ubicom Nikole Z. (37), zvanog Zeka, koji je sinoć ubijen na trotoaru u Glavnoj ulici u Kragujevcu.

Nesretni čovek ubijen je na samo desetak metara restorana čuji je bio vlasnik.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubica mu je najverovatnije prišao nekoliko trenutaka nakon što je izašao napolje i u njega ispalio više hitaca. Pretpostavlja se da je ubica imao i pomagače, jer je nakon zločina pobegao prema susednoj uličici gde ga je čekao automobil.

SAZNAJTE JOŠ

EKSKLUZIVNO ZA „Dobro jutro Srbijo“: Nisam proteran ja nego Srbija iz Crne Gore!

SKORO 800.000 vakcinisanih građana u Srbiji, a OVI gradovi imaju najviše ZARAŽENIH!

HAPŠENJE U BEOGRADU I SUBOTICI: Zaplenjeno više od 1,7 kilograma različitih narkotika

Zločin se dogodio oko 21 sat, a u tom trenutku bilo je i prolaznika na ulici. Tu su se mogle čuti različite verzije samog zločina. Po jednoj – na čoveka je pucano iz vozila u pokretu, drugoj da ga je ubica čekao prikriven u prolazu zgrade koja je odmah pored restorana. Osim da intenzivno rade na rasvetljavanju ovog zločina u policiji nisu mogli zasad da govore o drugim detaljima.

Kolima Hitne pomoći Nikola Z. je prevezen u Urgentni centar, ali je izdahnuo od zadobijenih povreda. Više tužilaštvo naložilo je obdukciju i pokrenulo istragu o ovom zločinu.

Uviđaj je trajao do kasno u noć. Krim tehničari su pretraživali svaki detalj na mestu zločina, pronađene su i čaure. Takođe, očekuje se da bi neki trag mogle dati i nadzorne kamere postavljene na objektima u ovoj ulici i koje policija pregleda. Kako nezvanično saznajemo, kragujevačkim inspektorima prošle noći u pomoć su došle i kolege iz Beograda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter