Izvor: Tanjug
20.12.2022 u 20:08
0

LALIĆ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: „Miljković nije ubio Belivuka jer nije stigao“

Okrivljeni – saradnik Srđan Lalić je u Specijalnom sudu u Beogradu danas rekao da Marko Miljković nije ubio Veljka Belivuka samo zato što “nije stigao”.

„BELIVUK ĆE IMATI POTPUNO DRUGAČIJI PRISTUP PREMA LALIĆU“: Evo šta će se dešavati na nastavku suđenja kriminalnoj grupi!

Lalić je na današnjem suđenju između ostalog rekao da je Miljković jednom prilikom pitao pripadnike kriminalne grupe “da li mislite da nas debeli ugrožava” aludirajući na Belivuka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe je rekao da je Miljković Belivukovu ženu nazvao “debela krmača koja mu (Belivuku) ispira mozak”.    

Nakon toga Miljkovć je nastavio da provocira Lalića pitajući ga da li je bio zaljubljen možda u nekog od pripadnika klana, na šta je Lalić odgovorio“ne”.

Miljković je Lalića ispitivao o navodnom vođi “kavačkog klana” Radoju Zviceru i njihovom odnosu, te ga je par puta pitao kako može biti tako siguran da se dopisivao preko kriptovane aplikacije “Skaj” baš sa Zvicerom.

Lalić je rekao da je Zvicer “veliki šef” i da se ne petlja sa nižepozicioniranim priadnicima tog klana, te je ponovio da mu je Zvicer poslao sliku iz bolnice sa crevom u ustima i podignutim palcem zbog čega nije sumnjao da se dopisuje upravo sa njim. 

Zvicer je, kako je rekao Lalić, poslao i glasovnu poruku “sada ćemo viđet ko će popit piće a ko metak”, dodajući da je Zvicer slao sir i sok od maline Miljkoviću i Belivuku.

Takođe, Lalić je otkrio danas malo više detalja o insceniranom ubistvu Milinka Brašnjovića, pa je opisao da su pripadnici kavačkog klana Brašnjoviću polili po glavi i vratu lažnu krv, vezali ga i fotografije slali “škaljarskom klanu”, a za ovu navodnu likvidaciju su, kako je kazao Lalić, dobili 200.000 evra.

Okrivljeni-saradnik je ispričao da je Belivukova i Miljkovićeva kriminalna grupa planirala  ubistvo Luke Perenčevića, koji je inače ubijen na Banjici 9.maja ove godine, jer je Miljković prvo hteo da Perenčević ubije Dragana Supurovića, kako bi preuzeo i tribinu navijačan FK Rad

Miljković je pomenuo i Radoja Živkovića, koji je osumnjičen za planiranje ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu, a Lalić je rekao da je upoznao Živkovića baš u tom gradu 2020. godine, dodajući da je Živković prevario Miljkovića za 700.000 evra.

Lalić je rekao da iz straha od kavačkog klana nije ranije pokazao “policiji klanicu” odnosno kuću u Ripoteku, kao i da iz istog razloga nije obavestio svoju advokaticu da se nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

Belivuk je nakon pauze podsetio sudiju da je Lalić na prethodnim ročištima Miljkovića nazvao “smećem” uz reči “žao mi je što te nisam prebio”, nakon čega je Belivuk upitao sudiju “šta biste vi meni rekli da sam ja rekao – ko god potpiše sporazum pobiću mu porodicu”.   

Miljković je Lalića pitao čak o njegovoj polnoj opredeljenosti, pored ostalog i da li je bio u ljubavnom odnosu sa dvojicom muškaraca, navodeći njihova imena.

Lalić je malo pre tog pitanja konstatovao da je Miljković imao odnose sa jednom starletom A.N, nakon čega su počele provokacije od strane Miljkovića.

Na Miljkovićevo pitanje zašto je i dalje otimao i ubijao ukoliko je sumnjao da ih policija prati, Lalić je rekao da je imao strah od kavačke grupe.

Okrivljeni-saradnik je dalje pričao o ubistvima “Rileta, Joke i Mileta”, navodeći da su Mile i Joka ubijeni istog dana, dok se za Rileta vezuje “neko” vrelo ulje.

Suđenje klanu se nastavlja sutra, kada bi Miljković trebalo da nastavi sa ispitivanjem okrivljenog-saradnika.

Nakon Lalića, svoja saznanja o zločinima ove grupe će ispiričati i ostali okrivljeni-saradnici Nikola Spasojević i Bojan Hrvatin.

Lalić se nagodio sa tužilaštvom da priča o zločinima ove kriminalne grupe za kaznu zatvora od 18 godina.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter