Izvor:
03.11.2016 u 00:42
0

Lančani sudar na Pančevačkom putu: sudar cisterne i automobila, ima povređenih!

U lančanom sudaru koji se na Pančevačkom putu, kod "Džip komerca" u pravcu ka Pančevu dogodio oko 17.45 časova, povređena su tri muškarca.

– Cisterna je naletela otpozadi na jedan automobil i naneo ga na druge ispred. Povređene su tri osobe – rekli su nam iz MUP Srbije.

Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura saopštila je da su u pitanju tri muškarca, stara 22, 26 i 20 godina.

Oni su zadobili povrede glave i vrata i prevezeni su na VMA. Kako javlja "Blicov" reporter, do udesa je došlo, najverovatnije, zbog neprilagođene brzine cisterne, koja je prvo udarila u automobil pančevačkih registracija i nanela ga zatim na još tri automobila.

Na terenu su bile ekipe "Parking servisa" koje su uklonile oštećena vozila sa puta, dok radnici "Beograd put" očistili kolovoz od ulja i stakla.

Saobraćaj na ovoj deonici je normalizovan.

Blic.rs
Foto: Ilustracija Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter