Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
19.01.2024 u 14:51
0

LEKAR KOG MAJKA KRIVI ZA SMRT BEBE U POLICIJI: Rekao da se oseća ugroženo, evo zbog čega

Doktor iz Sremske Mitrovice, kog Marica Mihailović krivi za smrt svoje bebe, javio se u policiji jer se oseća ugroženo, potvrđeno je u MUP.

Kako saznaju mediji on je rekao da se oseća ugroženo zbog komentara na društvenim mrežama.

Policija je o svemu obavestila nadležno Više javno tužilastvo u ovom gradu.

Takođe, roditelji bebe, Marica Mihajlović i njen suprug Dalibor, dali su jutros izjavu u policiji povodom tragedije koja je potresla njihovu porodicu.

Oni su izgubili tek rođenu bebu.

Pre sat vremena bili smo u policiji, obavestio nas je inspektor, dali smo izjavu – rekli su.

POSLE SMRTI NOVOROĐENČETA: Porodica optužuje lekara, u bolnici pokrenut unutrašnji nadzor

Ministarstvo zdravlja uputilo je inspekciju u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica, u čijem porodilištu se porodila Marica Mihajlović, a čija je beba nakon toga preminula.

U ovoj bolnici je pokrenut je unutrašnji nadzor, a zdravstvena inspekcija je u ovu ustanovu upućena odmah juče.

Podsetimo, Maricu Mihajlović nekoliko dana delilo je od najsrećnijeg trenutka u životu, a onda je, kako je ispričala, doživela horor. Udarci, pretnje i vređanje nije ono što je očekivala da će je dočekati na porođajnom stolu, a ni da svoju bebu kući vrati u sanduku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter