Izvor: bsc happy
23.01.2024 u 17:54
0

BSC HAPPY ANKETA: Pitali smo sugrađane o prisustvu oca na porođaju, evo šta su nam REKLI (VIDEO)

Pitali smo naše sugrađane koje je njihovo mišljenje o ovoj temi, a odgovori koje smo dobili su nam dali jasniju sliku o njihovim preferencijama.

U jeku tragedije koja je potresla Srbiju i definitivno uznemirila sve buduće roditelje, a tiče se priče Marice Mihajlović koja je prilikom porođaja nažalost izgubila tek rođenu bebu, javnosti se nametnula tema o prisustvu pratioca na porođaju.

Pitali smo naše sugrađane koje je njihovo mišljenje o ovoj temi, a odgovori koje smo dobili su nam dali jasniju sliku o njihovim preferencijama.

Dok jedni misle da je prisustvo oca na porođaju neophodno, drugi se ipak ne bi složili sa takvim izborom.

– Prisustvovao bih, moj drug je prisustvovao i to je neverovatno iskustvo, voleo bih da doživim tako nešto – rekao nam je jedan sredovečni muškarac.

– Mislim da je važno, da nije sramota, mislim da treba da bude tu za mene, to je bolan i težak trenutak za svaku ženu – odgovorila nam je sugrađanka.

Ostale odgovore pogledajte u anketi ispod.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter