Izvor:
22.11.2016 u 15:31
0

Lekari se još uvek bore za život lepe izrešetane Novosađane: Upucana greškom umesto momka!

Fitnes instruktorka Teodora Kaćanski (30) najverovatnije je greškom izrešetana prekjuče u novosadskom naselju Telep, u džipu "rendž rover" koji pripada njenom dečku Nenadu S. (38)!

Prava meta je, kako sumnjaju u policiji, bio zapravo Nenad, koji je devedesetih godina počeo "karijeru" kao džeparoš, a u poslednjih nekoliko godina je postao ozbiljan biznismen, vlasnik nekoliko firmi i prodavnica u Novom Sadu!

Izvor iz istrage kaže da se napad odigrao ispred zgrade na Telepu, gde su Teodora i Nenad živeli zajedno u poslednje skoro dve godine.

U subotu su ceo dan proveli zajedno i bili su na više mesta u Novom Sadu. Sve vreme "rendž rover" je vozio Nenad. Oni su se oko 18 sati dovezli do zgrade u Somborskoj ulici, u kojoj stanuju. Nenad je izašao iz džipa i ušao u zgradu, a Teodora je ostala na mestu suvozača – objašnjava naš izvor.

Nakon dva-tri minuta ona je izašla iz džipa, obišla vozilo i sela za volan da ga preparkira.

Čim je preparkirala džip, iza jednog obližnjeg grma pojavio se napadač, pritrčao džipu i zapucao. Moguće je da napadač nije uočio da je Nenad malo pre toga izašao iz džipa i da je Teodora sela za volan. Ispituje se, svakako, i mogućnost da je zapravo ona bila meta napada, ali to je malo verovatno – naveo je naš sagovornik.

Napadač je ispalio najmanje pet metaka dok je Teodora bila za volanom.

Ona se u trenutku napada bacila na suvozačko sedište, otvorila suvozačka vrata i teško ranjena ispuzala iz vozila. Napadač je pobegao prema Bulevaru patrijarha Pavla, gde ga je najverovatnije čekao saučesnik. Prolaznici su pozvali policiju i Hitnu pomoć, a Nenad je tek tad izašao iz zgrade i video šta se desilo – kaže naš izvor.

Teodora je bila klinički mrtva, ali lekari su nekako uspeli da je povrate u život.

Pogođena je na nekoliko mesta, od vrata do nogu. Izvršene su višestruke operacije, koje su trajale oko tri i po sata. I dalje je u intenzivnoj jedinici Urgentnog centra, u teškom opštem stanju– rečeno nam je u Kliničkom centru Vojvodine.

U policiji smo nezvanično saznali da Teodora nema dosije, za razliku od njenog dečka.

Hapšen je zbog džeparenja, kao i "običnih" i teških krađa. Osuđen je 1998. na dve godine i pet meseci i tu kaznu je odslužio. On je u poslednje vreme ušao u neki ozbiljan biznis i u toku je provera s kim se spajtašio. Postoje indicije da je radio naplatu dugova, a zbog brzine kojom je stekao kapital ispitaće se i da li je imao posla sa narkoticima – kažu u policiji.

Sportski život

Teodorine i Nenadove komšije kažu da su njih dvoje kupili ceo peti sprat zgrade i adaptirali ga u jedan veliki stan.

Nenad je o svom trošku uveo i video-nadzor u zgradi. Bili su uvek veoma pristojni i kulturno su se javljali komšiluku, ali se nisu družili s nama. Ona je jedna fina i lepa devojka, a zaista ne znam čime se bavio njen momak – rekao je S. M. (42).

Teodora je, kaže on, svaki dan provodila u teretani, držala je treninge i živela je sportskim životom.

Informer.rs
Foto: Facebook / Teodora Kaćanski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter