Izvor: Alo.rs
03.03.2024 u 13:22
0

„MALIŠANI NAĐENI MRTVI U KREVETU“ Strašni detalji tragedije koja je POTRESLA SRBIJU

U ovom trenutku, razmatraju se motivi ovog zločina, a jedan od pravaca istrage je okultizam.

Na adresi stanovanja bračnog para, koji je juče izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, pronađena su tela dvoje dece. Kada je policija obila stan u kome su živeli, i ušla prema tvrdnjama komšija nesrećna deca nađena su mrtva u krevetu.

– Jednog dečaka policajci su zatekli na krevetu, a drugoi se nalazio na kauču – priča komšinica za Alo!

Podsetimo, policija je utvrdila da su tela dece pronađena sinoć tokom uviđaja u Novom Sadu deca supružnika koji su sinoć izvršili samoubistvo skokom sa solitera na Bulevaru cara Lazara br 7.

Oni u ovom trenutku, razmatraju motive ovog zločina, a jedan od pravaca istrage je okultizam.

Na licu mesta u kući u kojoj su supružnici živeli i gde su pronađena tela otkriveni su predmeti i zapisi koji ukazuju da je u pitanju ritualno ubistvo.

Pretpostavlja se da su M.P.S. (23) i L.P.S. (25) nakon što su ubili sopstvenu decu otišli na adresu Bulevar cara Lazara broj 7 i skokom sa krova presudili sebi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter