Izvor: Alo.rs
04.03.2024 u 11:53
1

„MALIŠANIMA PRESUDILI NA SAMO TRI METRA OD NJIH“ Prve komšije bračnog para iz Petrovaradina U ŠOKU

Drugi dan od nezapamćene tragedije u Srbiji niko od rodbine nije posetio kuću u Petrovaradinu u kojoj su ubijena dva dečaka.

Prva komšinica supružnika iz Petrovaradina, koji su ubili svoje sinove (1 i 3 godine) kaže za medije, da od juče niko nije posetio kuću tuge i da je ona već drugi dan zapečaćena.

Prema pisanju medija, u istom dvorištu nalazi se još jedna kuća koju je vlasnik izdao mladom bračnom paru sa tromesečenom bebom.

 Sagovornica navodi da je ta porodica potpuno unezverena od šoka.

– Moj suprug im je juče dao kuću svoje pokojne majke na korišćenje. Oni su njemu rekli da se nikada nisu družili sa ovim mladim roditeljima, koji su ubili decu. Primetili smo da su totalno van sebe od te večeri kada su nađena tela dečaka. Celu tu noć nisu spavali od muke jer su mališanima presudili na samo tri metra od njih. Taj momak više nikada ne sme da se vrati u kuću pored te. Toliko mu nije dobro. Spakovaće sve što ima i biti u kući moje svekrve, dokle god se ne završi izgradnja njegove kuće. Sve ga razumem. Sigurno se uplašio da su ti ljudi mogli i njegovu bebu da ubiju, koju je njegova žena stalno šetala po zajedničkom dvorištu – govori komšinica za Alo.

Novinanari su zatekli juče tog momka kako iznosi stvari iz svoje stare kuće.

– Nisam u stanju da govorim. Razumite me, molim vas, ja imam dete od tri meseca. Ne mogu da pričam – rekao nam je on suzdržavajući suze od muke, a onda je žurno otišao.

Druga meštanka ulice kaže da može samo da zamisli kako je očajnom mladiću.

Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) u petak uveče su skočili u smrt sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu, a nakon toga policija se uputila na adresu njihovog stanovanja.

Tamo su pronašli beživotna njihovih sinova, koje su monstruozni roditelji ubili, a rezultati obdukcije otkriće i na koji način.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„MALIŠANIMA PRESUDILI NA SAMO TRI METRA OD NJIH“ Prve komšije bračnog para iz Petrovaradina U ŠOKU”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter