Izvor:
07.07.2018 u 07:01
0

MLADIĆ ISPRIČAO DETALJE PRE SMRTI PREMINULE BEOGRAĐANKE: „Bili smo na žurci, pa smo prešli u stan“!

Misteriozna smrt Mirjane M. (21) iz Beograda prijavljena je juče ujutru oko 7.30 sati. Policiju je pozvao mladić M. M. (26) sa kojim je bila u iznajmljenom stanu. On je ispričao da su u stan iznajmljen na dan došli zajedno, posle žurke.

Kako nezvanično saznajemo, ona je u stanu u Ulici cara Lazara, gde je i preminula, bila sama sa njim.

– Njih dvoje su zajedno došli u taj stan. Kako je mladić ispričao na saslušanju u policiji, on i Mirjana su bili na žurki ranije tog dana. Prethodno su iznajmili stan na dan gde su proveli veče. Prema njegovom iskazu, negde u zoru devojci je pozlilo. On je pozvao Hitnu pomoć. Međutim, ubrzo posle toga, Mirjana je preminula – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Nesrećna devojka, kako nezvanično saznajemo, imala je srčanih problema, zbog čega je koristila i lekove.

– Njeno telo poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a između ostalog, i da li joj je srce eventualno otkazalo usled konzumiranja neke psihoaktivne supstance. Na njenom telu nije bilo tragova povreda, pa je, makar u ovom trenutku, ubistvo isključeno kao uzrok smrti – kaže naš izvor.

Policija je, kako saznajemo, naložila i toksikološko ispitivanje krvi preminule devojke, kako bi se sumnje o konzumiranju droge isključile ili potvrdile.

S tim u vezi, i pomenuti mladić koji je bio sa njom u trenutku smrti ispitivan je da li su na žurki koja je prethodila smrti konzumirali narkotike, na šta je on odgovorio da nisu.

U stanu takođe nisu nađeni tragovi opijata.

Gledala kako umire Jovan Paunović

Mirjana M. je, kako saznajemo, bila neposredni svedok smrti Jovana Paunovića (17), tinejdžera koji je, kako se veruje, zbog predoziranja ekstazijem preminuo pre deset dana ispred jednog beogradskog splava.

Prema izjavama gostiju splava, mladić koji je umro u najgorim mukama izbačen je iz lokala nakon što je u svoj organizam uneo čak pet puta veću dozu ekstazija, koji je, pretpostavlja se, i uzrokovao njegovu smrt.

Tinejdžera, koji je pre smrti bio u bunilu, na pločniku ispred splava samog su ostavili prijatelji, a Mirjana je, prema informacijama koje posedujemo, ispred splava naišla na njega.

Devojka je pokušavala da mu pomogne dok joj je Jovan umirao na rukama.

– Ona je bila prva osoba koja je Jovanu pružila pomoć. Pričala je sa njim ispred splava sa kojeg je izbačen. Njoj je maturant ispričao koliko je ekstazija uzeo to veče, nakon čega je pao u šok. Držala ga je dok je on umirao i zvala Hitnu pomoć – kaže naš sagovornik.

Prema rečima našeg izvora, Mirjana je bila i na VMA dok su se lekari borili za Jovanov život. Njegova smrt ju je duboko potresla, nije mogla da se pomiri sa činjenicom da ga više nema.

– Sve vreme je pričala o njemu, o tome kako je mislila da će preživeti. Mislila je da je sve moglo da bude drugačije – objašnjava naš sagovornik.

TRI SMRTI ZA SEDAM DANA

17. jun

Jovan Paunović

Beograđanin Jovan Paunović (17) preminuo je na Vojnomedicinskoj akademiji nekoliko sati nakon što je pronađen kako ispred jednog beogradskog splava leži u bunilu i grči se u užasnim bolovima, jer je u sebe uneo smrtonosnu količinu droge ekstazi. Očevici su rekli da su ga drugovi ostavili samog.

20. jun

Nemanja Šafarik

Tinejdžer Nemanja Šafarik (18) preminuo je u Gundulićevoj ulici u Bačkoj Palanci. Telo sina pronašao je otac, a veruje se da je umro od predoziranja narkoticima.

Policija iz Bačke Palanke je izvršila uviđaj, a po nalogu tužioca, telo je preneto na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde je urađena obdukcija.

24. jun

Marija M.

Marija M. (17) iz Kragujevca, učenica Politehničke škole, preminula je kada je sa starijim bratom bila kod druga u naselju Šumarice, gde je, kako se sumnja, unela smrtonosnu dozu sintetičke droge. Prema saznanjima „Blica“, sumnja se da je popila više od dve tablete ekstazija posle čega je preminula.

Blic
Foto: A

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter