Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
22.07.2022 u 09:23
0

„MNOGO TRAGOVA JE ZATRTO, RADI SE O NAJCRNJEM PERIODU SRPSKE POLICIJE: Blažo Marković o najstražnijem zločinu nad Jelenom Marjanović i detaljima koje nismo znali!

Blažo Marković, predsednik Sindikata policije i policijskih starešina i advokat Nemanja Todorović istakli su da je pritisak javnosti u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Blažo Marković naveo je da je aljkavo odrađena istaga još na početku.

– Mnogo ljudi se okupilo, mnogo tragova je zatrto. Radi se o najcrnjem periodu srpske policije. Policiju je vodio Rebić, a Stefanović je bio ministar. On je bio u rijalitiju, pa su ga pokupili i smestili u zatvor. Posle su ga pustili. Javnost je bila jako puno uključena, a pri takvim stvarima treba jako tiho da se radi. Nema ko nije dolazio da nešto kaže, od vračare do gledanja u karte. On je prošao sve policijske metode. Indikacija je takva, sa druge strane, ja pretpostavljam da će biti osuđen, ali to je osuda javnosti – ističe Blažo Marković, koji je naveo primer iz Inđije, gde je čovek nevino držan u zatvoru 25 godina za ubistvo devojke.

Advokat Todorović je naveo da, kakva god presuda bila danas, postupak neće ovde završiti. 

– Pošto je slučaj ovakav kakav jeste, ne sumnjam da će biti na deset strana. Postupak se ovde ne završava, ovo je samo prva stanica, svi će se žaliti na ovu presudu kakva god ona bude. Iskustvo nam govori da će najverovatnije biti vraćena presuda. Do pravosnažnosti presude čeka nas još najmanje ovoliko vremena koliko je do sada proteklo – kaže advokat Todorović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter