Izvor: ALO.RS
07.09.2023 u 20:36
0

MOGLA JE DA ODE: Jeziva izjava majke Nemanje koji se sumnjiči da je devojku držao zatočenu

Majka osumnjičenog Nemanje G. (41), koji je uhapšen pre nedelju dana zbog sumnje da je devojku mimo držao zatočenu u kući u okolini Obrenovca i brutalno je tukao četiri dana u izjavama za medije brani sina i kako tvrdi zlostavljana devojka Ana M. (36) je mogla da ode kad je htela?!

Kako se sumnja, Nemanja je svoju devojku, Anu M. (36) držao u kući od 26. do 30. avgusta dok ona nije uspela da pobegne. Majka Nemanje potvrdila je da je partnerku svog sina poslednji put videla 30. avgusta kada ju je ispratila iz kuće.

HAOS U NOVOM SADU: Autom udario policijskog inspektora

Ona ističe da su inspektori došli nakon dva dana, u petak i da su tražili njenog sina koji tada nije bio kod kuće.

– Rekli su mi da je opljačkao neku garažu i da ga zbog toga traže. Čim je došao kući, prenela sam mu i on je sam otišao u Policijsku stanicu Obrenovac, gde su ga i zadržali. Meni je advokat javio da je uhapšen zato što je držao zatočenu devojku – kaže majka uhapšenog N. G. koja tvrdi da je živela sa sinom i da zna da je sa devojkom bio u vezi oko mesec dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter