Izvor:
12.09.2017 u 18:12
0

MOTOR „KAVASAKI“ SE ZAKUCAO U TAKSI: U nesreći u Nišu teško povređena žena!

Uzroci nezgode se utvrđuju.

Nišlija M.M. (29) i njegova supruga J.M. (28) teško su povređeni u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros u 8:40 sati na raskrsnici Somborskog Bulevara i ulice Despota Đurđa u Nišu.

Do udesa je došlo kada se J.M. motociklom "kavasaki" bez registarskih oznaka na kojem je njegova supruga bila suvozač krećući se Somborskim bulevarom, sudario sa taksi vozilom "reno senik" niških tablica koji je izlazio iz ulice Despota Đurđa.

Taksista je prošao bez povreda dok je Hitna pomoć moticiklistu i njegovu ženu prebacila do Urgentnog centra. Kako nam je rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, vozač motocikla je zadržan na lečenju na Klinici za ortopediju zbog teških povreda noge dok je njegova saputnica u kritičnom stanju sa teškim povredama glave zbrinuta na Neurohirurškoj klinici.

Portparol niške Policijske uprave Nataša Zorić Živanović je saopštila da je uvidja pobavljen po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva. Uzroci nezgode se utvrđuju – rekla je portparolka policije.

Telegraf
Foto: Twitter/TrafficSA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter