Izvor: Blic.rs
14.09.2020 u 17:56
0

Nakon TRAGEDIJE u Kotežu komšije u ŠOKU: BILI SI DOBRI LJUDI!

Veliki broj policajaca, novinara, ali i komšija okupio se ispred kuće u beogradskom naselju Kotež u kojem je danas, oko 15 časova, došlo do porodične tragedije kada je sin ubio majku, a zatim izvršio samoubistvo.

D.S. (46) je živeo sa majkom u prizemlju kuće, a na spratu njegov brat sa svojom porodicom.

SVE O SPORTU

PRVI REKET SVETA NASTAVLJA DA ŠOKIRA JAVNOST: Ne mogu da garantujem da opet neću RADITI NEŠTO SLIČNO

POBEDA KRAJINOVIĆA: Srbin u drugom kolu Rima

OPASAN PO CRVENO-BELE: Nemanja Jović staviopotpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom!

STANKOVIĆ O POTEZU OMONIJE KOJI ČE OTEŽATI POSAO ZVEZDI NA KIPRU: To je jedno od njihovih oružja!

– Video sam ga danas oko podneva, ponašao se najnormalnije, stvarno ništa nije nagoveštavalo tragediju – ispričao je komšija i dodao „da se porodica nikada nije žalila, ali da su imali problema, da je žena već dugo bila bolesna“.

Prema prvim informacijama D.S. je majku ubio u kući, a zatim je izašao napolje i stotinak metara dalje izvršio samoubistvo.

– Verovatno mu je sve prekipelo, hteo je da skrati muke i njoj i sebi. Nije radio, primao je socijalnu pomoć i očevu penziju. Otac mu je preminuo pre desetak godina – kazao je komšija.

Inače, niko u komšiluku ne zna gde je D.S. nabavio pištolj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter