Izvor: Tanjug
22.12.2022 u 12:29
0

NEKADAŠNJI SARADNICI SA ZVERSKIM NAGONIMA OPET OČI U OČI: Okrivljeni-saradnik Srđan Lalić danas nastavlja da odgovara na pitanja Miljkovića!

U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi ispitivanjem okrivljenog-saradnika Srđana Lalića trebalo da se nastavi suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje u nošenje oružja, otmicu i silovanje.

LALIĆ OTKRIO NOVE – IZNENAĐUJUĆE DETALJE UBISTVA U ATINI: „Zvicer nije hteo da isplati Velji Nevolji dogovoreni novac….“

Nakon Miljkovića, kojem će danas biti četvrto ročište kako postavlja pitanja, drugi okrivljeni će Laliću postavljati pitanja, dok je Belivuk je od sudije zatražio da on poslednji ispituje Lalića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Okrivljeni-saradnik je tokom jučerašnjeg izlaganja pričao o ubistvima za koja ova kriminalna grupa nije optužena, a i o zločinima sa optužnice.

Lalić se sa Tužilaštvom za organizovani kriminal nagodio da za kaznu zatvora od 18 godina priča o zločina nekadašnjih prijatelja, pripadnika ove organizovane kriminalne grupe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter