Izvor:
31.08.2016 u 17:27
0

NESREĆA NA ZRENJANINCU: Poginuo čovek, povređeno dete!

Kod naselja Mali Zbeg na Zrenjaninskom putu oko 10.26 sati došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo vozač automobila, a jedno dete je lakše povrećeno.

Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt muškarca koji je poginuo na licu mesta, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Zbog povreda, kod poginulog nije moguće konstatovati godište. Najverovatnije je reč o osobi srednjih godina – rekla je Macura.

U drugom automobilu jedno dete je sa zadnjeg sedišta preletelo na kontrolnu tablu. Njemu je odmah ukazana lekarska pomoć, a majka deteta je potpisala izjavu da ne želi da ono bude prebačeno u bolnicu.

Saobraćaj je u ovom delu grada usporen.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter