Izvor: Alo.rs
17.11.2023 u 19:13
0

NIJE MU BILO SPASA: Preminuo otac koga je sin napao sekirom kod Paraćina

Tragičan epilog krvave drame kod Paraćina.

Sa teškim povredama lobanje i mozga on se nalazio u stanju kome od trenutka kad ga je Služba hitne medicinske pomoći transportovala najpre u paraćinsku, a kasnije u ćuprijsku Opštu bolnicu.

Otac sve vreme bio na aparatima.

Dobrivoje M. je odmah operisan na Odeljenju neurohirurgije i smešten u Jedinicu intenzivne nege, gde se sve vreme nalazio na aparatima, ali je na kraju podlegao povredama.

STRAŠAN ZLOČIN U JAGODINI: Mladić ubio starca u njegovom stanu

U ovoj porodičnoj drami razjareni sin Predrag M. (44), sumnja se da je teško sekirom povredio i svoju majku Desanku M, koja se nalazi na lečenju u UKC Kragujevac.

On je osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju i nakon saslušanja u Višem sudu u Jagodini, gde se branio ćutanjem, određen mu je pritvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter