Izvor: BSC HAPPY/KURIR
17.11.2023 u 18:36
0

UHAPŠEN U VUNENIM ČARAPAMA: U kući Duce sa Olimpa nađen i snajper! Bacio bombu na kuću Dragoslava Kosmajca, pratio njegovu decu! (VIDEO)

Dušan Krstić zvani Duca sa Olimpa i njegova supruga Džesika R.T. uhapšeni su juče u kući u jednom selu kod Ljiga gde sada žive, a zbog sumnje da bombama napali dve kuće na Zvezdari koje su u vlasništvu pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca, a u kojima žive članovi njegove porodice.

MUP Srbije objavio je snimak spektakularnog hapšenja dvoje supružnika, a kako se vidi na istom, u njihovoj kući pronađena je puška nalik na snajpersku, kao i pištolj.

– Snajperska puška bila je naslonjena na zid kod vrata pored cipelarnika, a na njoj se nalazi optički nišan, kao i duga cev sa prigušivačem na kraju, a prištolj je pronađen u jednoj korpi za veš, punoj čarapa – objašnjava dobro obavešteni izvor.

Kako se dalje vidi na snimku, policija je nakon što je bacila dimne bombe upala u kuću odakle je prvo izvukla Dragana Krstića koji je u trenutku bio opušten u svom domu, a na nogama je imao vunene čarape.

KO SU SUPRUŽNICI BOMBAŠI KOJI SU BACILI BOMBU NA KOSMAJČEVU KUĆU: Australijanka se pre 2 meseca udala za žestokog momka iz devedesetih (FOTO)

Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivno radi na ovom slučaju, a ispituje se i da li je oružje koje je pronađeno u kući u selu kod Ljiga imalo svoju namenu.

– Istraga će pokazati da li je pronađeno oružje, posebno snajperska puška, trebalo da bude korišćena – kaže izvor Kurira iz istage.

Podsetimo, Krstić je posle hapšenja priznao da je bacio bombe na kuće na Zvezdari od kojih je jedna eksplodirala, ali povređenih nije bilo.

Krstić tvrdi i da zna da je Kosmajac prodavao mnogo droge na Zvezdari, kao i da je odgovoran za postavljanje eksploziva pod vozilo u kojem su bili njegova žena i deca koja su preživela, ali i za ubistvo njegovog kuma Goksija koje se dogodilo 1995. godine – navodi izvor.

Krstić je 7. novembra oko 20.50 sati bacio jednu ručnu bombu u dvorište porodične kuće Lazara Kosmajca, sina pokojnog Dragoslava Kosmajca, koja nije eksplodirala.

On je 8. novembra oko 23.50 časova na istu porodičnu kuću bacio ručnu bombu koja je eksplodirala, a onda je 15. novembra 23.44 časova časova bacio ručnu bombu na porodičnu kuću Milice Kosmajac, inače ćerke Dragoslava Kosmajca, koja se nije aktivirala. S njim je sve vreme bila i njegova supruga – kaže izvor.

Takođe, kako smo već pisali, sumnja se da su Dušan Krstić i njegova žena mesecima pratili decu pokojnog biznismena. Kako smo saznali, policija je tokom pretresa njihove kuće, pored puške i pištolja, pronašla i nacrtane rute i mape kretanja dve ćerke i sina pokojnog Dragoslava Kosmajca.

– Sumnja se da je mesecima pratio ćerke i sina Dragoslava Kosmajca. Kod Krstića su pronađene nacrtane rute i šeme, spiskovi kuda se tačno kreću i gde provode vreme, ali i nekoliko toki vokija – otkriva izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter