Izvor:
05.04.2017 u 14:45
0

NOVI DETALJI UBISTVA U ZAJEČARU: Slobodan se posvađao sa braćom – dok je tražio pomoć lekara, on je ubio trećeg brata!

U Zaječaru u Ulici Požarevačkoj noćas se dogodilo jedno ubistvo i jedan pokušaj ubistva. Ubijen je Slobodan M. (30), a za ubistvo je osumnjičen njegov brat po majci Milan M. (34).

Kako nezvanično saznajemo, svađa je nastala između trojice braće, od kojih su dvojica rođeni (Milan M. i Jovica M) i jedan po majci (Slobodan M).

Prvo je Slobodan nožem ubo Jovicu u leđa. Jovica je zatim otišao kod lekara, koji je konstatovao lake telesne povrede, pa su se on i Milan vratili kući, kada je Milan nožem u grudi ubo Slobodana, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Sva trojica su ranije privođeni zbog imovinskih delikata.

Razlog svađe su narušeni porodično-imovinski odnosi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter