Izvor:
28.09.2019 u 13:24
0

NOVOSAĐANKA UDARILA ŠTANGLA OD LJLUŠKE: Incident u u parkicu! (FOTO)

Tridesetdevetogodišnja majka povređena je sinoć oko 19.30 časova dok se igrala sa bebom na igralištu u Ulici Stanoja Stanojevića, ispred broja 16, na Novom naselju.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, intervenisali su zbog žene koja je zadobila udarac u glavu. Nakon ukazane prve pomoći, prevezena je Urgentni centar na dalje zbrinjavanje, dok beba nije povređena.

Prema rečima jedne Novosađanke koja je svedočila incidentu, majka je povređena dok je imala malo dete u rukama, a uzrok je, kako tvrdi, neispravna ljuljaška na ovom dečijem igralištu. Noseća štangla je u jednom momentu otpala i tu je došlo do povređivanja.

Žitelji Novog naselja već su prijavljivali neispravnu ljuljašku. Igralište i zelenu površinu koristi na desetine mališana.

Izvor: Kurir
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter