Izvor: ALO
13.02.2024 u 10:25
0

OBJAVILA CITAT IZ BIBLIJE, POSLE ŠEST DANA UBIJENA: Nesrećna žena iz Pirota predosetila svoju stravičnu smrt!

Prema rečima očevidaca, Sanja je ubijena dok je ispred jednog marketa kupovala voće

Porodično nasilje nažalost poslednjih godina je česta pojava kako u svetu, tako i u Srbiji. U porodičnom nasilju u 2023. godino ubijeno je čak 26 žena!

Jedan od najstravičnijih zločina koji pamtimo dogodio se u Pirotu u martu 2023.

Miroslav Marković (55) iz Pirota upucao je u glavu bivšu partnerku Sanju Manoilov (47) u samom centru grada naočigled prolaznika, dok je birala voće u prodavnici!

Kako saznajemo, stravičan napad dogodio se oko 10 sati u samom centru Pirota na Trgu oslobodioca. Nesrećna žena pogođena je u glavu i, nažalost, nije imala nikakve šanse da preživi. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Prema rečima očevidaca, Sanja je ubijena dok je ispred jednog marketa kupovala voće.

– Muškarac je stajao na nekoliko metara od nje kada je ona prišla i počela da bira voće. Zatim je izvadila telefon i pričala s nekim. Ja sam se vratio u prodavnicu kada sam čuo pucanj. Prodavačica je istrčala i viknula: „Žena leži u krvi!“. Bila je upucana u glavu, a taj muškarac je nestao. Kažu da su bili u vezi – ispričao je očevidac tada za medije.

Sanjini poznanici tvrde da je ona u poslednje vreme bila uznemirena.

Sanja je samo šest dana pre tragedije objavila na Fejsbuku sliku manastira uz citat iz Biblije. Nakon ubistva mnogi su to protumačili kao da je predosetila tragediju.

„I kad stojite na molitvi, praštajte ako šta imate protiv koga, da i Otac vaš koji je na nebesima oprosti vama sagrešenja vaša“, navodi se u citatu.

Navodno ju je ubica zlostavljao i tukao, zbog čega ga je i ostavila. Međutim, tada se nije smirio, već je počeo da je proganja.

Marković se posle ubistva sam predao. Ušetao je u policiju i rekao da je ubio Sanju Manoilov, posle čega su mu stavljene lisice. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden na saslušanje .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter