Izvor: Tanjug
22.01.2021 u 12:36
0

OBORIO DEVOJKU NA PEŠAČKOM I POBEGAO: Uhapšen Nišlija zbog izazivanja saobraćajne nesreće

Pripadnici niške policije brzom i efikasnom akcijom, pronašli su vozača osumnjičenog da je sinoć na obeleženom pešačkom prelazu u naselju Pantelej oborio sedamnaestogodišnju devojku, a potom pobegao. Naletanje na pešaka, kako nezvanično saznajemo, desilo se na uglu Somborske ulice i Ulice Kosovke Devojke, iznad Pantelejske crkve.

– Devetnaestogodišnji mladić iz Niša tereti se da je na devojku naleteo automobilom „ford“ i lakše je povredio. Ona je prebačena u Klinički centar Niš gde joj je ukazana lekarska pomoć. Protiv vozača će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi – saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

PROČITAJTE JOŠ

HOROR! Beživotno telo žene blatnjavo i bez odeće nađeno u dvorištu porodične kuće

DOBRI EFEKTI VAKCINE: Evo kad SKIDAMO maske!

TUGA DO NEBA! Proslavljena glumica Mira Furlan PREMINULA!

OD KAZNI ZARAĐENO 30 MILIONA: Januar obeležio PORAST kršenja protivepidemijskih mera širom države

3 DILEME I 3 ODGOVORA Ako se pitate koju vakcinu da odaberete, PROČITAJTE OVO

Iako se pre nepune tri nedelje, 4. januara u Nišu desila teška saobraćajna nesreća na Bulevaru Medijana, u kojoj su nastradali nedužni pešaci Andjer Prenkljušaj (12) i Dejan Ilić (48) kada je na njih „audijem“ naleteo bahati vozač Nemanja Stamenković iz Beograda, nakon čega su pokrenute pojačane kontrole saobraćaja, jedan broj vozača se i dalje ponaša neodgovorno, kršeći saobraćajne propise.

Nakon nesreće na Bulevaru Medijana, Nišlije su protestovale tražeći izmenu zakona kako bi se kazne za bahate vozače drastično povećale I kako bi im se stalo na put.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter