Izvor: happybsc
22.01.2021 u 12:34
0

ŠOKANTNO! JELENA TINSKA U „VIKEND JUTRU“: Mene su napadali profesori, a bili su kažnjeni samo ukorom

U najgledanijem „Vikend jutru“ Happy televizije, preko skajpa se uključila glumica Jelena Tinska. Ona je urednici i voditeljki Jovani Jeremić iznela detalje zlostavljanja koje je i sama preživela kada je studirala glumu!

PROČITAJTE JOŠ

HOROR! Beživotno telo žene blatnjavo i bez odeće nađeno u dvorištu porodične kuće

DOBRI EFEKTI VAKCINE: Evo kad SKIDAMO maske!

TUGA DO NEBA! Proslavljena glumica Mira Furlan PREMINULA!

OD KAZNI ZARAĐENO 30 MILIONA: Januar obeležio PORAST kršenja protivepidemijskih mera širom države

3 DILEME I 3 ODGOVORA Ako se pitate koju vakcinu da odaberete, PROČITAJTE OVO

– Doživela sam da čuveni profesor dikcije Branivoj Đorđević nagura katedru na vrata, krene da me dodiruje i pokušava da me poljubi. Šutnula sam ga u međunožje, a onda u suzama otišla kod mog profesora glume koji mi je rekao da nema vremena, a zatim mi je popodne kada sam ponovo došla doneo jagode sa šlagom i pokušao da me napastvuje. Otišla sam potom kod dekana jer tada nije bilo medija. Oni su ostali na fakultetu iako sam ja progovorila, dobili su samo ukor. Takvih slučajeva je bilo ali to se krije – rekla je Jelena.

I ćerke Jelene Tinske bile su kod Mike Aleksića.

ZANIMAĆE VAS OVO

LONČAR: Građani su izabrali dobar put, put prevencije

GRAĐANI OČEKUJU POPUŠTANJE MERA: Danas sednica Kriznog štaba

U BEOGRADU OTVORENI NOVI PUNKTOVI ZA VAKCINISANJE: Skoro 170.000 građana zainteresovano za cepivo

TOPAO JANUARSKI DAN: Umereno oblačno, temperatura do 16 stepeni

„DOPUSTITE DA SKLOPIM OČI, IDEM…“ Poslednja PORUKA pokojne MIRE ledi krv u ŽILAMA! (FOTO)

– Moje ćerke su lepo vaspitane, u kući u kojoj niko nije vikao na njih, i krenule su kod Mike na časove. Bile su na dva časa, a zatim su došle i rekle: Mama on nas vređa mi nećemo da idemo tamo. Bile su male, imale su 9 i 10 godina i svest o tome da moraju da njih poštuju iako su deca – naglasila je Jelena Tinska.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter