13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Srbija Danas

U BEOGRADU OTVORENI NOVI PUNKTOVI ZA VAKCINISANJE: Skoro 170.000 građana zainteresovano za cepivo

Zbog velikog ineteresovanja građana za vakcinu, u Beogradu će biti otvorena još dva punkta za vakcinaciju - u Hali 3 Beogradskog sajma i u Hali sportova na Novom Beogradu, najavio je jutros zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

U glavnom gradu, inače, najveći punkt je u hali 11 Beogradskog sajma, uz još 17 tačaka za vakcinaciju u svim domovima zdravlja.

- U dogovoru s premijerkom i uz podršku predsednika Vučića, doneli smo odluku da otvorimo još dva punkta, jedan u Hali 3, preko puta Hale 11 na Sajmu i drugi u hali ''Ranko Žeravica'', nekada Hali sportova, na Novom Beogradu - rekao je Vesić.

ZANIMAĆE VAS OVO

ISPOVEST SVEDOKA NESREĆE NA KONJARNIKU: Vozio je jezivom brzinom, video sam devojku pored smrskanih kola

LIDERI EU I NOVE MERE: Borba protiv korona virusa!

Kako je rekao, priprema i uređenje te dve loakcije počinje danas, i za četiri-pet dana - u utorak ili sredu, i one će početi da rade.

Vesić je preneo da se građani od jutros već okupljaju ispred hale 11, dodajući da je i juče bilo veliko interesovanje za vakcinaciju.

Prema njegovim rečima, do sada se preko portal e-uprave za vakcinu prijavilo oko 466.000 ljudi, od čega oko 169.000 iz Beograda.

Vesić je podsetio i da je Grad uspostavio kol centre za najstarije sugrađane, koji na taj način mogu da dobiju sve informacije u vezi sa vakcinacijom.

On je rekao da su volonteri za četiri dana pozvali oko 25.000 ljudi i nešto više od 8.000 njih, uz njihovu saglasnost, prijavili za vakcinaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar