Izvor: TANJUG
08.09.2023 u 16:48
0

OBRT U SLUČAJU DEČAKA IZ KRAGUJEVCA: Popio babine i dedine lekove za smirenje

Desetogodišnji dečak iz Kragujevca kojem je pozlilo dok se vraćao iz škole najverovatnije je uzeo babine i dedine lekove za smirenje a prethodno je koristio sirup protiv temperature.

Direktor škole koju dečak pohađa Nenad Milovanović ranije je negirao navode pojedinih medija da je neko dao detetu u školi nedozvoljene supstance.

UŽAS U KRAGUJEVCU: Dete (9) terali da pojede bombonu punu droge – mališan pao u nesvest!

Prema novim informacijama, netačni su navodi da je dečak u četvrtak u školi uzeo bombonu, koja je, kako su pisali pojedini mediji, u sebi sadržala opijate.

Dečak je ispričao da je u kući babe i dede popio lek, dok je prethodno koristio sirup za temperaturu jer je bolestan.

Toksikološki nalaz se još čeka, dok je policija preuzela pojačane mere kontrole u neposrednoj zoni škole koju dečak pohađa. Dečak je smešten na kragujevačku Kliniku za pedijatriju i u stabilnom je stanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter